Arbeta hos oss

Specialpedagog
Vi söker dig som vill arbeta ett år hos oss på Backatorpsskolan. Vår specialpedagog ska gå på föräldraledighet och då behöver vi dig som kan arbeta ett år. Från den 3 augusti till juni/juli 2022.Tjänsten är på 40-80 % och semestertjänst. Pluggar du till speciallärare och vill jobba vid sidan av studierna? Då kan detta vara perfekt för dig.https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/24576055
________________________________________________________________________________________________________
Träslöjdslärare sökes till Backatorpsskolan ht-2021

Omfattning: Deltid 60%

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad slöjdlärare. Du är stabil, trygg och har självinsikt. Du kommunicerar på ett tydligt sätt och samarbetar bra med både elever och vuxna. Din planering av arbetet är strukturerad och effektiv. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har god förmåga att leda och organisera ditt arbete så att en trygg lärandemiljö grundad på ömsesidig respekt och samarbete skapas. Bedöma och anpassa din undervisning utifrån effekten av olika strategier. Göra eleven delaktig i planeringen så att elevens förmåga att lära utvecklas.

Din roll som lärare innebär att tillsammans med övriga i arbetslaget leda det pedagogiska arbetet. I ditt arbete har du tydligt elevfokus, ser det kompetenta barnet, är engagerad i pedagogiskt utvecklingsarbete, fokuserad på att dina elever lyckas utifrån läroplansmålen och ser möjligheter snarare än hinder. Du är tydlig och målinriktad samt tycker det är viktigt att ha en bra relation till alla elever, föräldrar och kollegor. I ditt arbete är du positiv och har stor förmåga att samarbeta. Vi utgår ifrån att du ser möjligheter med och gärna använder IKT i undervisningen. Backatorpsskolans utemiljö och omgivning erbjuder stora möjligheter som vi önskar att du tar vara på i undervisningen.

Anställningsvillkor

Vi söker dig som kan jobba 60%, med våra elever i årskurs 3-6.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/24551638

_______________________________________________________________________________________________
Är du intresserad av att arbeta hos oss som vikarie eller framtida lärare kontakta Susanne Lundberg på e-post: susannel@backatorpsskolan.se